OUDERS: OUDERBEGELEIDING EN HULP BIJ OPVOEDING

Zit jij als ouder in HARD TIMES? 

Moeder en vader ben je voor het leven. In het leven horen en eenmaal leuke en moeilijke tijden. In moeilijke tijden kan het voelen alsof je faalt. Dit is geen prettig gevoel. Maar je faalt niet, je doet wat je kan! Ouderschap zit vol met onzekerheden. Wanneer doe je goed? Wanneer is het goed genoeg? Perfecte moeder of vader zijn, wat versta jij eronder? Het gaat erom wat jij vindt, wat jij wilt, wat je partner vindt, wat je partner wilt en wat bij jullie kinderen past. Een psycholoog inschakelen om mee te denken en mee te sparren, is geen teken van zwakheid, maar van kracht! You go mom/dad!

  1. Zie het als kracht om hulp in te schakelen
  2. Neem contact met mij op via onderstaande formulier of op mijn mobiel +31644664062 (bellen of whatsapp)
  3. Is er een match? Kies dan tussen de verschillende paketten. 

Hoe verder?
Bij ons eerste telefonisch kennismakingsgesprek kijken we of er een match is tussen ons. Als ja, plannen we verdere gesprekken in.

 

Mogelijke voertalen: Nederlands, Engels en Papiamentu.
Ik ben gespecialiseerd in rekening houden met je religie en cultuur. 
Zelf ben ik christelijk en Antilliaans (Curaçao, met roots in St.Maarten en St.Eustatius).

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijslijst - sinds mei 2016.

  • Kennismakingsgesprek: €30, duurt anderhalf uur
  • Kennismakingsgesprek met gezin: €60, duurt anderhalf uur
  • Ouderbegeleiding: €50 p/u
  • Gezinsgesprekken/Gezinstherapie: €80 p/u

Goed om te weten:

Organisatie aan huis
Ik heb een organisatie aan huis in Den Haag Mariahoeve, 3 minuten lopen van NS Station Mariahoeve. In een huiselijke setting kan je in gesprek gaan met mij als psycholoog. Dit wordt altijd erg prettig ervaren. Let op! Je kan alleen op afspraak komen. Adres: Margarethaland 189, 2591TZ Den Haag

Ambulant
Ik werk ook ambulant. Een afspraak kan dus ook bij jou thuis. Dit is vaak de voorkeur voor ouders en gezinnen. Hierbij komen extra reiskosten bij: €1/km binnen Den Haag, €0,50/km binnen Zuid-Holland (excl. Den Haag) en €0,25/km buiten Zuid-Holland.

Buiten kantoortijden afspreken
Afspraken kunnen gemaakt worden van zondag tot en met vrijdag. Zaterdag werk ik niet. Dit zijn de mogelijkheden:

  • Maandag en met donderdag: 10.00 tot 20.00
  • Wisselend vrijdag 10.00 - 15.00 of zondag 12.00 - 20.0

Geen wachtlijsten, geen verwijsbrief nodig
Je kan zelf de beslissing nemen om naar Unibonz toe te komen, zonder verwijzing van de huisarts. Dit komt doordat ik geen contracten heb met zorgverzekeraars. Dit betekent dat jij zelf de factuur moet betalen. Betalen in termijnen is  mogelijk. Dit betekent ook dat ik geen psychiatrische diagnose hoef te stellen voordat we in gesprek kunnen gaan. Dat is fijn, omdat lang niet iedereen heeft een psychiatrische stoornis. Soms is het gewoon nodig om even met een ander/een psycholoog te sparren.