PSYCHOLOOG GLADYS

Let's bonz! Het hoeft niet zo te blijven...

Je bent niet gek en/of je kind is niet gek als je ervoor kiest om naar een psycholoog te gaan. Naar de dokter ga je toch ook als je je lichamelijk niet lekker voelt. Net zo normaal hoort het te zijn om naar een psycholoog te gaan. Maar ik weet het, er heerst een taboe over geestelijke gezondheid. Ook heerst er een overtuiging dat je het zelf hoort te doen of alleen met God hoort te doen. Net zoals een arts er voor je is, wil ik er voor je zijn als het niet lekker gaat. Niet met jou en/of niet met je kinderen of gezin. Als er...

... depressieve klachten
... angstklachten
... traumagerelateerde klachten
... emotieregulatieproblemen
... klachten door lage zelfbeeld
... klachten na migratie
... opvoedingsproblemen
... relatieproblemen

zijn en nog veel meer! Als een Antilliaanse christelijke psycholoog, weet ik als geen ander de waarde van je te kunnen uiten in je eigen taal, van je je begrepen te voelen in de context van je familie, je culturele achtergrond en je religie of levensbeschouwing. Daarom verdiep ik mij in het transculturele psychologie om niet alleen mensen te kunnen helpen met een Caribische of christelijke achtergrond. Ik ben er voor iedereen die zich echt begrepen willen worden! Twijfel niet verder en neem de stap om je aan te melden.

AANMELDEN? Klik en LET'S BONZ!


BELANGRIJKE MEDEDELING!
Helaas is er een wachtlijst van onbekende tijd om te starten met een behandeltraject. Wachten is dan een drama, he?! Maar wat als het wachten ook productief wachten kan zijn? Samen met een aantal ex-cliënten hebben we een aanbod uitgewerkt waarvan we ervan overtuigd zijn dat het kan helpen: Unibonz Community. Een exclusieve online (ter zijner tijd ook offline) ontmoetingsplaats voor ex-, huidig en toekomstige cliënten waar informatie is te vinden over psychische gezondheid, familie- en liefdesrelaties en opvoeding. Hiernaast is er de mogelijkheid om met er voor elkaar te zijn. Meer informatie hierover zal je krijgen bij het intakegesprek.

Velen heb ik gezien die taboes hebben doorbroken en beerputten hebben geopend om voor hun eigen geestelijke gezondheid te kiezen. Ik heb gezien hoe ze van het gevoel van verslagenheid naar het gevoel van kracht en in controle zijn gegaan. Hun strijd was en is niet makkelijk. Ze zijn zulke dappere strijders en overwinnaars!

Wat me in al mijn werkjaren opval, is dat er een gebrek is aan kennis over de geestelijke gezondheid. Terwijl ik ervaar dat als men kan begrijpen wat er met hun gebeurt, waarom ze voelen wat ze voelen, waarom ze doen wat ze doen, dat dat al voor meer rust zorgt. Niet alleen rust in hun gevoel, maar ook rust in het weten hoe ze het aan moeten pakken.

Wat me ook opval, is dat men nog lang niet beseft dat ze krachtiger zijn dan wat ze denken. Hun negatieve gevoelens, die vaak uit negative ervaringen komen, vertekenen hoe ze naar zichzelf kijken. Op het moment dat ze kunnen zien dat zij niet hun gevoelens of situatie zijn, kunnen ze weer hun kracht voelen en deze met beide armen pakken om door te gaan. 

Daarom zet ik mezelf in om kennis te delen over geestelijke gezondheid. Daarom zet ik mezelf in om anderen te helpen om een nieuwe kijk te krijgen op het leven en een nieuwe positie in te nemen in het leven. Met anderen bedoel ik:

- Kinderen, jongeren en hun gezinnen
- Studenten; in bijzonder Caribische studenten 
- Volwassenen tot ongeveer 40 jaar
- Stellen

Dit doe ik met alle liefde in Papiamentu, Engels en/of Nederlands. Bij mij of bij jou thuis!
Benieuwd naar hoe mijn cliënten mij hebben ervaren? Neem dan een kijkje op Trustpilot!

 

Aanmelden? Klik en LET'S BONZ!