ANTI-WACHTLIJST

Je hebt jezelf eindelijk zover gekregen om aan te melden bij een psycholoog en dan moet je wachten… Wachten om geholpen te worden om af te rekenen met wat je leven moeilijk, zwaar, niet leuk maakt. En daarboven op is het onduidelijk hoe lang je moet wachten. Het is toch ernstig! Moet je dan zelf blijven proberen en doen wat je de hele tijd al aan het doen bent, zonder dat je volledig succes ervaart? Moet je blijven proberen om het elke dag weer voor elkaar te krijgen dat je overeind blijf staan en wellicht dat je jezelf niet iets aandoet? Moet je blijven overleven of gewoon bestaan, in plaats van leven? Je was er eigenlijk klaar mee, daarom heb je jezelf aangemeld.

Ja, aanmelden was het goede om te doen en op een wachtlijst komen te staan, is gewoon niet ok. Je hebt hulp nodig en nu! Tijd is waardevol. Je leven is waardevol! Daarom stellen ik, Gladys Brinckman-Reigina, en een paar ervaringsdeskundigen het volgende aan jou voor. Je wacht niet meer, maar gaat aan de slag. Na een intakegesprek, krijg je het volgende:


WAT JE KRIJGT: 

E-Health op Therapieland
Zelfstandig en begeleid werken aan een beter leven! ‘Dankbaarheid’ & ‘Eerste stap naar herstel’ online programma’s zijn standaard in je account geactiveerd. Hiernaast kunnen andere programma’s geactiveerd worden die bij jouw unieke situatie past.

Exclusief! Praat je Papiamentu en heb je te maken met depressie? Dan kan je de programma ‘Depreshon’ in Papiamentu volgen! Andere programma’s in Papiamentu zijn in de maak!

Bonus 1: Community
Leven horen we niet alleen te doen en zeker niet als we het moeilijk hebben! In een speciaal gemaakte Unibonz Community groep op Therapieland kunnen we met elkaar in gesprek gaan over belangrijke onderwerpen en er ook voor elkaar zijn. Vertrouwelijkheid is geëist! Geen pardon! En anonimiteit is tot op zekere hoogte gegeven. Je voornaam en eerste letter van de achternaam wordt gebruikt. Bv. Gladys BR.

Bonus 2: Verdiepende thema’s
Verbreed je kennis en zo ook je kunnen! Elk maand wordt in de Unibonz Community online groep een veelvoorkomende thema onder de Unibonz cliënten besproken. Ook worden er zelfhulptips, aankooptips en Do It Yourself tips gegeven. Verrijkt de bespreking van deze thema’s door erop te reageren.

Bonus 3: Interactie
In gesprek gaan is ook wel fijn! Maandelijkse thema’s of andere onderwerpen kunnen verdiept worden aan de hand van webinars, live sessies, Q&A sessies en workshops. Durf jij een vraag in te dienen om besproken te worden? Jij en een ander zal er zeker wat aan hebben.

Bonus 4: Nog meer!
De ideeën zijn talloos en zullen met de tijd verder uitgewerkt worden. Ook aan de hand van jou feedback! Heb je ideeën, laat het gerust weten. We horen het graag!

 

Join jij de Unibonz Community? Waar je de vrijheid hebt om alleen en samen aan de slag te gaan in plaats van wachten tot…. (?). Waar je de juiste kennis en tools krijgt om het leven te begrijpen en beter te maken. Waar je de steun van anderen kan krijgen, als je dat wenst. Maar ook steun kan geven, als je dat wenst. Wat je allemaal in Unibonz Community zal krijgen is honderden euro’s waard. Maar we hebben een goede reden om deze met flinke korting aan te bieden. We willen dat je aan je leven werkt, zonder dat geld een probleem hoeft te zijn. Je hebt lang genoeg gewacht. Ook willen we top feedback krijgen om Unibonz Community van jou, ons en wij te maken. Op dit moment vragen we enkel €20 per maand voor volwassenen en €15 per maand voor studenten (we got you!). Tarieven zijn alleen geldig in deze lanceringsfase en zijn inclusief 21% BTW. Lees de algemene voorwaarden goed door zodat we weten wat we aan elkaar hebben.

LET'S BONZ!
Reageer op je aanmeldbevestigingsemail (check je spam als je het niet ziet) met “Let’s bonz!” om binnenkort een intakegesprek te plannen. We activeren dan de juiste online programma’s en is het wachten voorbij!  

VRAGEN?
Stuur een mail met het onderwerp “FAQ Unibonz Community” naar gladys@unibonz.org