KOSTEN EN WERKWIJZE

Je kan zelf de beslissing nemen om naar Unibonz toe te komen, zonder verwijzing van de huisarts. Unibonz heeft geen contracten met zorgverzekeraars. Dit betekent dat jij zelf de factuur moet betalen. Kijk bij je verzekering wat de mogelijkheden zijn om de factuur vanuit je aanvullende verzekering te declareren. Sinds mei 2018 werk ik met gesprekspakketten, waarbij het eerste kennismakingsgesprek gratis telefonisch plaatsvindt. Hieronder een overzicht van de pakketten. 

Gesprekspakketten
Elk gesprekspakket omvat een aantal gesprekken. Deze kunnen binnen een jaar (rekenend vanaf de eerste sessie) gepland worden. Na een jaar vervallen de restante gesprekken. We beginnen meestal met 4 gesprekken. In 4 gesprekken onderzoeken we wat er precies gaande is en hopen we beginstappen te maken in het veranderen van de situatie. Bij het 4de gesprek evalueren we en beslissen we hoe we verder zullen gaan. Hierbij schatten we ook in hoeveel gesprekken we denken nodig te hebben. De keuze is dan uit 4, 8, 12 of 16 gesprekken. Blijkt het gekozen gesprekspakket toch niet genoeg te zijn, is dat geen probleem. We schatten het ter zijne tijd weer in. Na afronding van het traject spreken we twee gratis belafspraken af. Het is fijn om even te horen en te vertellen hoe het verder gaat.

Alle prijzen zijn:
- Inclusief verslaglegging en mogelijke vragenlijsten
- Exclusief overleg met externen (€50 /uur), telefonische ondersteuning (€1 /minuut), werkboeken (variërend van prijs) en reiskosten (€ 1/km binnen Den Haag, € 0,50/km binnen Zuid-Holland en € 0,25/km buiten Zuid-Holland)   

 

4 gesprekken

8 gesprekken

12 gesprekken

16 gesprekken

Gezin

€ 400,--

€ 800,--

€ 1200,--

€ 1600,--

De gesprekspakketten van gezinnen omvatten een combinatie van individuele gesprekken met kinderen of jongeren, ouderbegeleiding en gezinsgesprekken. De mate waarin elk type gesprek voorkomt, is afhankelijk van wat er speelt en wat er nodig is. Een afspraak oftewel een sessie kan één of twee type gesprekken omvatten. De duur van een sessie varieert tussen een uur en anderhalf uur, afhankelijk van de type en/of de combinatie van gesprekken in een sessie.

 

4 gesprekken

8 gesprekken

12 gesprekken

16 gesprekken

Student

€ 200,--

€ 400,--

€ 600,--

€ 800,--

De gesprekspakketten van studenten omvatten individuele gesprekken van een uur. Als het nodig of gewenst is om gesprekken te doen samen met belangrijke anderen (zoals een familielid, partner of vriend/vriendin), komt er per keer een meerprijs van € 30,--. Hiervoor ontvang je een aparte factuur.

 

4 gesprekken

8 gesprekken

12 gesprekken

16 gesprekken

Volwassenen

€ 300,--

€ 600,--

€ 900,--

€ 1200,--

De gesprekspakketten van volwassenen omvatten individuele gesprekken van een uur. Als het nodig of gewenst is om gesprekken te doen samen met belangrijke anderen (zoals een familielid, partner of vriend/vriendin), komt er per keer een meerprijs van € 30,--. Hiervoor ontvang je een aparte factuur.

 

Betalingsmogelijkheden
Je zal vóór de eerste afspraak oftewel sessie de factuur ontvangen voor de gekozen pakket. Voor de eerste sessie moet de (eerste) betaling via online bankieren binnen zijn. De betalingsopties zijn volgt:
- In één keer betalen: Krijg dan een korting van 5%.
- Per keer betalen: Bedrag afhankelijk van gesprekspakket. Bedrag moet elke keer minimaal 24 uur voor de geplande afspraak binnen zijn.
- Betalingsregeling: Mogelijk met een minimaal bedrag van €50 per keer in een maximale betalingsperiode van een jaar. Extra kosten van 5%.

 

Let op! Hou rekening mee dat je je op tijd afmeldt voor een afspraak, namelijk minimaal 24 uur van tevoren. Bij een late afmelding of no show wordt toch een sessie in rekening gebracht. Bij verzuim van betaling vervallen de opkomende afspraken en krijg je maximaal 2x een betalingsherinnering om binnen 14 dagen te betalen.  Als de betaling binnen is, kan het behandeltraject verder gaan. Als de betaling alsnog niet op tijd binnen is, wordt het volledig restant bedrag in rekening gebracht en overgedragen aan een incassobureau. De kosten hiervoor zijn voor je eigen rekening. Door dit incassotraject wordt de werkrelatie verstoord, waardoor we deze mogelijk moeten stoppen.

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan!

Mogelijke voertalen: Nederlands, Engels en Papiamentu.
Ik ben gespecialiseerd in rekening houden met je religie en cultuur. 
Zelf ben ik christelijk en Antilliaans (Curaçao, met roots in St.Maarten en St.Eustatius).

LET OP! MET ZWANGERSHAPSVERLOF! IN JANUARI 2021 WEER BESCHIKBAAR!