ZAKELIJK: WORKSHOP OF SPREKER NODIG

Wist je dat je mij kan inhuren bij jou om een workshop te geven aan pubers, studenten en ouders? Maar ook aan medewerkers over gerelateerde onderwerpen? Jazeker, kan je dat doen! Doe ik graag, zodat ik jouw werk met pubers, studenten en ouders kan ondersteunen. "Alone we can do so little. Together we can do so much." (Helen Keller) Kijk naar de aangeboden ThinkShops, maar dien vooral een onderwerp in. Dat vind ik de leukste opdrachten. Neem contact met mij op, zodat we samen kunnen kijken wat mogelijk is. 

Mogelijke voertalen: Nederlands, Engels en Papiamentu.
Ik ben gespecialiseerd in rekening houden met religie en cultuur. 
Zelf ben ik christelijk en Antilliaans (Curaçao, met roots in St.Maarten en St.Eustatius).

Wat kan je verwachten?

  • Uitgebreide overleg over het onderwerp, zodat het aansluit op jouw doelgroep.
  • Hieruit volgt een offerte die aangepast en uiteindelijk goedgekeurd kan worden.
  • Kosten voor voorbereidende uren zijn €50 p/u (excl. BTW). 
  • Workshopkosten zijn afhankelijk van de duur en het aantal mensen. Een workshop wordt gegeven aan minimaal 10 personen. Bijvoorbeeld uitgaande van 3 uren workshop is dat minimaal €200 of uitgaande van een 1,5 uur workshop is dat minimaal €100. 
  • Reiskosten zijn afhankelijk van de locatie van de workshop: € 1/km binnen Den Haag, € 0,50/km binnen Zuid-Holland en € 0,25/km buiten Zuid-Holland (excl. BTW)

 

BLIJF OP DE HOOGTE VIA MAILING UNIBONZ4YOU

Al mee samengewerkt:  

        Unibonz_Meester Schabergschool Den Haag.png  Unibonz_Adventkerk Nederland.png Unibonz_Hogeschool Rotterdam_Antuba.pngUnibonz_Celebration Wellness.png