VERGOEDING?

Vergoeding? Nee! 

Sinds juni 2023 gaat behandeling met Us Therapy & Unibonz Supporters!

Geld en gedoe horen geen redenen te zijn dat men niet de hulp kan krijgen die ze graag willen en nodig hebben. Ondanks dat de zorg zo goed is geregeld in Nederland, loopt het niet altijd. Daar hebben niet alleen (potentiële) cliënten last van, maar ook ik als therapeut. Het belemmert om zorg te krijgen en te leveren. Ik ben geroepen om hoop te geven aan de wanhopige, kracht te geven aan de vermoeide en genezing te geven aan de gewonde. Unibonz is meer dan een psychologenpraktijk, meer dan simpelweg mijn werk. Ik wil vrij zijn om mijn roeping te kunnen doen en neem een vervolgstap in geloof. Geen facturen, geen PGB-gedoe, geen zorgverzekering-gedoe voor behandeltrajecten. In plaats daarvan bijdragen van cliënten, ex-cliënten en een ieder die Unibonz wil steunen in hoop, kracht en genezing geven. Dit zorgt ervoor dat cliënten hulp kunnen krijgen, zonder dat zij of ik administratieve of financiële stress ervaren die de boel vertragen en verergeren. Een ieder draagt bij naar hun draagkracht vanuit hun bereidwillig goed hart. Draag jij bij?

 

Hoe het werkt?
1. Abonnement:
a. Kies het maandelijkse bedrag dat je wil bijdragen
b. Klik en sluit een Unibonz abonnement. Duur minimaal een jaar.
c. Us Therapy is inclusief E-Health bij Therapieland en therapie sessies.


2. Eenmalige of terugkerende donaties:
a. Kies het bedrag dat je eenmalig of terugkerend wil doneren
b. Staat het bedrag er niet tussen? Maak het over op NL75 KNAB 0255 7735 87. Alsjeblieft in de beschrijving “donatie Unibonz” en je emailadres noteren.
c. Unibonz supporters krijgen als dank een kortingscode om te gebruiken bij Unibonz events. De hoogte van de korting is afhankelijk van het donatiebedrag.

 

Oude Unibonz cliënt?
Sluit een abonnement af, steun een ander met je bijdrage én voel je vrij om contact op te nemen om een sessie te boeken als nodig. Je krijgt hiervoor een afsprakenlink.

Bestaande Unibonz cliënt?
We zetten de sessies voort en zetten de wijze van betalingen voort, totdat deze is afgelopen. Hierna kan je een abonnement afsluiten om de sessies te blijven boeken. Hiervoor krijg je speciale links om een abonnement af te sluiten en om sessies te boeken.

Op de wachtlijst?
Geld en gedoe zullen geen belemmering meer zijn, maar tijd wel. Maar met dit systeem zal ik meer werk kunnen verrichten, omdat er minder tijd en energie gaat naar rompslomp. Als we ready zijn om te starten, plannen we een intake. Hierna sluit je een abonnement af en plannen we sessies in (als we beide van overtuigd zijn dat je op de goede plek bent voor hulp). Eerder willen beginnen? Begin dan met ME Therapy en ga zelfstandig aan de slag.

Supporter van Unibonz of van een cliënt?
Geweldig dat je ons steunt! Met je bijdrage zorgt je ervoor dat een ander de hulp krijgt die gewenst en nodig is. Heb jij zelf een keertje hulp nodig, ik ben er voor je! Everybody needs somebody someday. Begin vandaag te doneren door hier te klikken!Uhm… wist je dit?
Naast financiële bijdrage, kijk ik er ook naar uit om jouw kennis en kunde in te zetten voor een ander! Sta jij ervoor open? Laat mij weten en organiseren we samen wat voor hulp, steun en inspiratie van een ander.