OVER

Unibonz_Den Haag.jpg

Unibonz is de naam van mijn praktijk, die sinds 14 april 2014 bestaat. Uniek eraan is dat ik mijn gesprekken thuis bij mij in Den Haag of thuis bij jou doe. Ook worden de gesprekken in verschillende talen gevoerd: Nederlands, Engels en Papiamentu. Mijn cliënten vinden het erg fijn dat ze zich in hun eigen taal of mix van talen kunnen praten. 

Unibonz is een 'thuis' voor een multiculturele groep: gezinnen met kinderen en jongeren, (Caribische) studenten en ook jongvolwassenen (tot 35 jaar). Een plek waar ze kunnen focussen op hun veerkracht, zelfliefde en/of hun relaties. Bij Unibonz krijgen ze hulp in verschillende vormen: social media inspiraties, mailings, workshops of gespreksessies. 

Alles doe ik uit de overtuiging dat ongeacht wat er op ons pad komt in het leven, kunnen we het aan!  Bewustwording van onszelf en onze bronnen van kracht is daarbij van belang. Vaak komt dan het onderwerp van zelfliefde en eigenwaarde dan ook op tafel; wat erg confronterend maar helend kan zijn. 

Daarom de naam Unibonz. ‘Uni’ staat voor de verbinding/liefde tussen mensen. Maar het staat ook voor de gezamenlijke kennis over mensen en relaties in de psychologie, pedagogiek, systeemtherapie, religie en cultuur. ‘Bonz’ staat voor de veerkracht in ieder mens, gezin en familie. Bewustwording van de 'uni' en de 'bonz', wat ze inhouden en je invloed erop, is the clue! Daarom luidt de slogan: "Happy times? Hard times? Let's bonz!"

 

Gladys Brinckman-Reigina.jpg

Ik ben Gladys Brinckman-Reigina, geboren op Curaçao in 1984 en sinds 2002 in Nederland. Dat maakt dat ik Nederlands, Engels en Papiamentu beheers. In de afgelopen jaren heb ik 2 masterdiploma’s behaald in Kinder- en Jeugdpsychologie en Pedagogiek Religie en Onderwijs. Al tijdens mijn studie begon ik werkervaring te krijgen met kinderen, jongeren en gezinnen. Zo heb ik in de afgelopen jaren gewerkt als pedagogisch medewerker, sociotherapeut, psycholoog en ouderbegeleider. En dit in verschillende settings, zoals psychiatrische instellingen, medisch kinderdagverblijf, activiteitenbedrijf voor speciale kinderen, kinderopvang en in de kerk. Mijn kennis hou ik op peil door cursussen, lezingen en workshops te volgen. Zo heb ik de cursus Oplossingsgerichte Therapie afgerond. Ook ben ik bezig met de opleiding tot gezin- en relatietherapeut.

Sinds 2007 hou ik me bezig met kinderen/jongeren en opvoeding. Eerst met de zogeheten normale ontwikkeling en sinds 2009 met de speciale en uitdagende ontwikkeling. Gepaard hiermee gaat het gezinsaspect. Sinds 2012 verdiep ik me op verschillende manieren hierin o.a. door mijn actieve betrokkenheid bij de werkgroep Transculturele Familietherapie van het Nederlands Instituut van Psychologen, door werkzaamheden als ouderbegeleider en als psycholoog in mijn eigen psychologische organisatie.

Ik ben lid bij de volgende verenigingen:
NIP sinds 2011
CVPPP sinds 2013
Logo CVPPP (jpg).jpg

Registraties:
SKJ 2016
SKJ_logo_2016.png