OPVOEDPARTY

It takes a village, right?!

OPVOEDPARTY is hét evenement voor ouders om te sparren en te delen over opvoedthema’s en opvoeddilemma’s om wijzer, makkelijker en samen op te voeden.

Voel je je soms verdwaald in opvoedland? Herken je het gevoel alsof iedereen het voor elkaar heeft, behalve jij? Voel je je soms de enige die met bepaalde gedachten rondloopt? Wil je graag inspiratie opdoen en jezelf uiten als ouder, maar durf je het niet te vragen? Dan is de Opvoedparty iets voor jou! Happy to burst your bubble, jij bent echt niet de enige!

Iedere ouder bewandelt zijn eigen weg in opvoedland. Geen enkele opvoeder is hetzelfde en geen kind is gelijk. Je maakt als ouder en gezin verschillende fases, periodes en situaties mee, waarbij je telkens de juiste weg moet vinden te midden van wat soms als chaos kan voelen. Opvoedvragen en -dilemma's zijn dan ook een normaal onderdeel van het ouderschap. En dat is helemaal geen probleem! Het vergt wijsheid om goed te kunnen handelen. Niet voor niets luidt het gezegde: "It takes a village to raise a child". Het gaat niet alleen om extra handen!

Bij een OPVOEDPARTY creëren we een prettige setting waar ouders met elkaar in gesprek kunnen gaan over alledaagse opvoedvragen en -dilemma's. Het is geen training, lezing of workshop waar een professional je vertelt hoe het "moet". Als ouders stel je vragen, deel je ervaringen en luister je naar elkaar. Hierdoor krijg je rust en zekerheid in je ouderschap, met de begeleiding van Gladys Brinckman-Reigina (Opvoedparty Ambassadeur).

OPVOEDPARTY is een van de evenementen georganiseerd door Unibonz, onder leiding van Gladys Brinckman-Reigina (psycholoog, pedagoog en systeemtherapeut i.o) en haar cliënten, oftewel de Unibonz Ambassadeurs (ervaringsdeskundigen). Samen vormen wij een krachtig team! Wij staan voor veerkracht, het doorbreken van taboes en het samen strijden voor ons welzijn!

Voel je niet langer alleen in jouw opvoeding. Sluit je aan bij de Opvoedparty en ontdek hoe fijn het kan zijn om met andere ouders in gesprek te gaan! 

CHECK KOMENDE EVENTS DATA HIER OP EVENTBRITE!
VOLG UNIBONZ OP EVENTBRITE OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VAN ALLE EVENTS.